Pop en Rock voor kids vanaf 4 jaar

 

Kinderen houden van muziek, maar thuis oefenen is vaak een probleem. Resulterend in ruzies thuis over oefenschema’s met als gevolg vroegtijdig stoppen.

In onze KidsPop- en RockBand behoort dat tot het verleden. 

De kinderen oefenen wekelijks alleen bij ons. Wij hebben de instrumenten waarop ze gaan spelen al klaarstaan: elektrisch gitaar, keyboard, drum en microfoon om te zingen. 

 

Groeiend zelfvertrouwen

Zonder enige muzikale achtergrond, kan jouw kind hieraan meedoen. Meteen de eerste les krijgen ze een instrument onder handen en aan het eind spelen we samen een lied. De muziek die we kiezen kennen ze van de radio of via jullie – hun ouders – die dit altijd luisteren in de aut0.

 

Spelenderwijs

Het proces gaat letterlijk spelenderwijs. Door meteen zelf muziek te maken leren de kinderen ritmes herkennen, muziek te onthouden, de functie van een ieder in de band te begrijpen en samen te werken. Hun zelfvertrouwen groeit mede dankzij de optredens die we regelmatig organiseren. En de bonus is: thuis worden ze ineens creatief met potten en pannen of vragen toch voor hun verjaardag een gitaar om het geleerde thuis na te spelen. 

 

Een droom voor iedere ouder?

 

Wij weten wel beter. Samen muziek maken nodigt uit tot meer.

Onze KidsPopBand is er voor 4-6 jarigen, de KidsRockBand al vanaf 7 jaar 

 

Samen oefenen

Nieuwe bandjes starten weer vanaf dinsdag 3 en donderdag 5 september 2019.
Locatie: Comeniusschool, Cort van der Lindelaan 1 in Naarden.