ZANGLES, KINDERKOOR EN MUSICALZANG & PERFORMANCE

 

Kijk jij ook wel eens naar programma’s als Idols, The Voice of Holland en x Factor of wil je graag meedoen met het kinderen voor kinderen koor? Dan weet je dat zingen helemaal niet zo eenvoudig is. Maar wel leuk!!! Bij ons krijg je zangles en oefeningen om te leren zingen wat jij mooi vindt. Onder de douche, in een koor of een band, of op de fiets of op het podium.

 

Onze zangdocent Raoul is heel veelzijdig. Hij heeft zowel zang als toneelervaring waardoor zijn lessen altijd een stapje verder gaan. Hij weet uit eigen ervaring wat je moet doen om verstaanbaar te zijn en het publiek aan je te binden maar ook als je alleen voor jezelf zingt, werkt hij aan je persoonlijke ontwikkeling en motivatie.
 

Veel leerlingen komen samen met een vriendje op les. Dat vinden wij ook leuk, want leren doe je oa door afkijken en nadoen. Het stimuleert om samen te zingen, het geeft plezier en dat mondt weer uit in een geluksgevoel waardoor je nog meer wilt zingen. 

 

Voor onze kleinste kinderen hebben we een eigen kinderen voor kinderen koor. Je komt er niet mee op de televisie, maar je kunt wel met leeftijdsgenootjes zowel de gouwe ouwe als nieuwe liedjes van je televisiehelden meezingen. En het leuke is dat we ook regelmatig solo’s oefenen. 

 

De andere passie van Raoul kan hij kwijt in de lessen Musicalzang en performance. We zingen iedere les, zowel samen als in groepjes, maar daarnaast werken we ook aan hoe we overkomen op publiek en wat we moeten doen om verstaanbaar te zijn, de aandacht vast te houden en werken we aan ons zelfvertrouwen. We bewegen ook, maar het zijn geen echte danslessen. Het script ligt al klaar, maar we stimuleren dat kinderen zelf meer invulling aan hun rol en het stuk geven.

De nieuwe groep start in de eerste week van september.